Despre noiContactAutentificare
Ghiduri · Noțiuni de bază

Dezactivarea și predarea muncii

Când un coleg sau specialistul în marketing își încheie munca în companie, contul său se închide prin . Datele contului și munca lui se păstrează, iar contul poate fi reactivat mai târziu.

Când

La un pachet plătit cu cardul există două variante: De azi (de acum nu se mai autentifică, abonamentul îi expiră azi) sau La (se mai poate autentifica până la ziua reînnoirii). Taxa deja plătită nu se returnează, iar abonamentul nu poate fi transferat altcuiva. necesită un scurt motiv.

Ce este obligatoriu

Dacă colegul este unei căsuțe de e-mail (), trebuie indicat cine o preia: un membru al expeditorilor, un sau un Superutilizator. De atunci, el primește sarcinile din răspunsurile sosite în acele căsuțe.

Ce mută predarea

Sarcinile și colegului rămân la el până când le predă: imediat după propune cui să le dea, printr-un al doilea . Predarea o puteți cere și mai târziu, oricând.

Ce rămâne pe loc

Campaniile rămân în lor. Conversațiile sale cu Apex sunt personale și rămân la el. create de el se opresc imediat, iar punctele sale finale de nu mai livrează nimic până când un sau un Superutilizator nu le preia. După aceea sunt legate de pachetul celui care le-a preluat, de aceea și acesta are nevoie de un pachet plătit.

Unde îl găsiți

Meniul contului › Gestionarea echipei › membrul › Stare › Dezactivarea membrului (în meniul ⋯ din rândul membrului: Dezactivare)

Cereți lui ApexApex configurează, cu aprobarea dumneavoastră

Cu Mihai am încheiat colaborarea. Dezactivează-l, iar sarcinile lui predă-le lui Bogdan.

Dezactivarea și predarea le permiteți printr-un buton de aprobare pentru fiecare.

Situații

Configurați cu Apex.

Spuneți câți sunteți și cum lucrați. Apex vă spune ce ghid se potrivește și, ce poate, configurează cu aprobarea dumneavoastră.

Cont gratuit, fără date de card · taxă lunară, fără perioadă minimă de contract