O nasKontaktZaloguj się
Przewodniki · Podstawy

Dezaktywacja i przekazanie pracy

Gdy współpracownik lub marketingowiec kończy pracę w firmie, jego konto zamyka się przez . Dane konta i jego praca zostają zachowane, a konto można później ponownie aktywować.

Kiedy

Przy pakiecie płaconym kartą są dwie możliwości: Od dziś (od teraz nie loguje się, subskrypcja kończy się dziś) albo W (do dnia odnowienia nadal się loguje). Wpłacona opłata nie jest zwracana, a subskrypcji nie można przekazać komuś innemu. Do potrzebny jest krótki powód.

Co jest obowiązkowe

Jeśli współpracownik jest za skrzynkę (), trzeba wskazać, kto ją przejmie: członka nadawców albo lub Superużytkownika. Od tej chwili ta osoba dostaje zadania z odpowiedzi przychodzących na te skrzynki.

Co obejmuje przekazanie

Zadania i współpracownika zostają przy nim, dopóki ich nie przekaże: zaraz po proponuje, komu je przekazać, z drugim . Przekazanie można zlecić także w dowolnej chwili później.

Co zostaje na miejscu

Kampanie zostają w swojej . Rozmowy tej osoby z Apexem są osobiste i zostają przy niej. Utworzone przez nią przestają działać natychmiast, a jej punkty końcowe nic nie dostarczają, dopóki lub Superużytkownik ich nie przejmie. Potem są związane z pakietem przejmującego, więc on również potrzebuje płatnego pakietu.

Gdzie to znaleźć

Menu konta › Zarządzanie zespołem › członek › Status › Dezaktywuj członka (w menu ⋯ w wierszu członka: Dezaktywuj)

Zapytaj ApexaApex ustawia po zatwierdzeniu

Z Markiem zakończyliśmy współpracę. Dezaktywuj go i przekaż jego zadania Bartkowi.

Dezaktywację i przekazanie zatwierdza się osobno, każde jednym przyciskiem zatwierdzenia.

Sytuacje

Proszę ustawić to z Apexem.

Proszę opisać Apexowi, ilu Państwa jest i jak Państwo pracują. Apex powie, który przewodnik pasuje, i co się da, ustawi po zatwierdzeniu.

Darmowe konto, bez danych karty · opłata miesięczna, bez minimalnego okresu umowy